Jadłospis 16-20.10.17

Dzień Tygodnia Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek
PONIEDZIAŁEK

16.10.2017

PŁATKI NA MLEKU,

PIECZYWO,,MASŁO,SER,

PAPRYKA,OGÓREK,

HERBATA OWOCOWA

 1,7

WARZYWO ZUPA: ZACIERKOWA NA ROSOLE

II DANIE: ZRAZY Z MIĘSA MIELONEGO,ZIEMNIAKI,SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ

JOGURT,CIASTKA
WTOREK

17.10.2017

PIECZYWA,MASŁO,PARÓWKA,

KETCHUP,WĘDLINA,

SER,SAŁATA,OGÓREK,

KAKAO

OWOC Zupa: GROCHÓWKA
II Danie: ZAPIEKANKA MAKARONOWA
GOFRY,SOK
ŚRODA

18.10.2017

AMERYKAŃSKIE PLACUSZKI Z MIODEM,

SOK POMARAŃCZOWY

WARZYWO Zupa: MEKSYKAŃSKA
II Danie: PYZY Z MIĘSEM,SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY
OWOCE
CZWARTEK

19.10.2017

BUŁECZKA,PIERŚ GOTOWANA, POLĘDWICA, PAPRYKA, SAŁATA,

GORĄCA CZEKOLADA

OWOC ZUPA: KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ KAPUSTY

II DANIE: CHIŃSZCZYZNA Z RYŻEM

DROŻDŻÓWKA
PIĄTEK

20.10.2017

CHAŁKA DROŻDŻOWA,DŻEM,

SEREK

HOMOGENIZOWANY,

KASZA MANNA,

HERBATA

WARZYWO ZUPA: PIECZARKOWA

II DANIE: JAJKO SADZONE,ZIEMNIAKI,MIZERIA

GALARETKA

Substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne