JADŁOSPIS 20-24.11.17

 

Dzień Tygodnia Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek
PONIEDZIAŁEK

20.11.2017

Płatki na mleku,pieczywo,
masło,
twarożek na słodko,dżem,
herbata owocowa [1,7]
WARZYWO ZUPA:  Z fasolki szparagowej

II DANIE: Spaghetti [1,9]

 

Kisiel,biszkopty
WTOREK

21.11.2017

Pieczywo,masło,wędlina,ser,

papryka,ogórek,herbata [1,7]

OWOC Zupa: Pomidorowa
II Danie:Udko z kurczaka pieczone,ziemniaki,mizeria [7]
Mini serniczki[7,3,1,]
ŚRODA

22.11.2017

Bułeczka,pasta jajeczna,Filet pieczony,ogórek,sałata,
pomidor,Inka[7,3,1]
Warzywo Zupa:Ogórkowa

II Danie:Gołąbki w sosie pomidorowym,ziemniaki

Ciasto,sok[1,7,3]
CZWARTEK

23.11.2017

Tosty(ser,szynka),sok pomarańczowy[1,7] OWOC ZUPA: Barszcz czerwony

II DANIE: Pulpety w sosie,kasza,surówka z buraczków[1]

Budyń[7]
PIĄTEK

24.11.2017

Bułeczka,masło,jajecznica na maśle,serek topiony,ser,kakao,
ogórek,papryka[1,7,3]
WARZYWO ZUPA: Koperkowa z ryżem

II DANIE: Placuszki rybne,ziemniaki,surówka[4,1,9]

Pierniczki,sok[1,3,7]

substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)