Jadłospis 05-09.02.18

 

Dzień Tygodnia Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek
PONIEDZIAŁEK

04.02.2017

Pieczywo,masło,pasztet z pieca,ser,ogórek,pomidor,kakao[1,7,3] WARZYWO ZUPA: Żurek[3,7]

II DANIE: Szisz Kebab,
surówka z kapusty białej(słodko-kwaśna)

 

Budyń z sokiem[7]
WTOREK

05.02.2017

Płatki na mleku,twarożek z dodatkami,wędlina,papryka,
ogórek,herbata[1,,7]
OWOC Zupa: Jarzynowa[9]
II Danie:Pyzy z mięsem,
surówka z kiszonej kapusty[1,7]
Ciasto drożdżowe,sok[1,7,3]
ŚRODA

06.02.2017

Pieczywo,masło,parówki,ketchup,
pierś,ser,ogórek,herbata[1,7]
Warzywo Zupa: Rosół[9]

II Danie:Kotlet mielony,
ziemniaki,surówka

Trufle,sok[1]
CZWARTEK

07.02.2017

Kasza manna,ser,serek topiony,pieczywo,masło,
papryka,nutella[1,7]
OWOC ZUPA: Ogórkowa

II DANIE: Zapiekanka makaronowa

Wafle,sok[1]
PIĄTEK

08.02.2017

Tosty,ketchup,inka[1] WARZYWO ZUPA: Pomidorowa[9]

II DANIE: Placki ziemniaczane[1,3,7]

Kostka koksowa[1,7]

substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)