Dzień Tygodnia | Śniadanie | II Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
PONIEDZIAŁEK
19.02.2017 |
Chałka,twarożek na słodko,
miód,szklanka mleka |
WARZYWO | ZUPA: Ryżanka
II DANIE:Pulpety w sosie koperkowym,ziemniaki, surówka szwedzka
|
Kostka
kokosowa,sok |
WTOREK
20.02.2017 |
Pieczywo,masło,wędlina,
ser,papryka,ogórek,herbata |
OWOC | Zupa: Szczawiowa II Danie: Naleśniki z dżemem, lub serem polane czekoladą |
Bułeczka drożdżowa,szklanka mleka |
ŚRODA
21.02.2017 |
Płatki na mleku,pieczywo,masło,
dżem,nutella,herbata |
Warzywo | Zupa: Ogórkowa
II Danie: Pizza |
Ciastka na patyku,sok |
CZWARTEK
22.02.2017 |
Pieczywo,masło,parówki,
ketchup,serek topiony,wędlina,herbata |
OWOC | ZUPA: Krupnik
II DANIE: Udo pieczone, ziemniaki,surówka z czerwonej kapusty |
Galaretka |
PIĄTEK
23.02.2017 |
Bułeczka,pasta rybna,ser,ogórek,pomidor,kakao | WARZYWO | ZUPA: Buraczkowa
II DANIE: Bigos |
Mini bezy,sok |
substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)