Jadłospis 19-23.02

 

Dzień Tygodnia Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek
PONIEDZIAŁEK

19.02.2017

Chałka,twarożek na słodko,

miód,szklanka mleka

WARZYWO ZUPA: Ryżanka

II DANIE:Pulpety w sosie

koperkowym,ziemniaki,

surówka szwedzka

 

Kostka

kokosowa,sok

WTOREK

20.02.2017

Pieczywo,masło,wędlina,

ser,papryka,ogórek,herbata

OWOC Zupa: Szczawiowa
II Danie: Naleśniki z dżemem,

lub serem polane czekoladą

Bułeczka drożdżowa,szklanka mleka
ŚRODA

21.02.2017

Płatki na mleku,pieczywo,masło,

dżem,nutella,herbata

Warzywo Zupa: Ogórkowa

II Danie: Pizza

Ciastka na patyku,sok
CZWARTEK

22.02.2017

Pieczywo,masło,parówki,

ketchup,serek topiony,wędlina,herbata

OWOC ZUPA: Krupnik

II DANIE: Udo pieczone,

ziemniaki,surówka z czerwonej kapusty

Galaretka
PIĄTEK

23.02.2017

Bułeczka,pasta rybna,ser,ogórek,pomidor,kakao WARZYWO ZUPA: Buraczkowa

II DANIE: Bigos

Mini bezy,sok

substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)