Jadłospis 19-23.03.18

 

Dzień Tygodnia Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek
PONIEDZIAŁEK

19.03.2017

Bułeczki maślane ,dżem,nutella,Inka[1,3,7] WARZYWO ZUPA: Kapuśniak z kiszonej kapusty[9]

II DANIE:  Pulpety w sosie, kasza gryczana, surówka  szwedzka[1]

Koktajl owocowy,ciastka[7]
WTOREK

20.03.2017

Pieczywo,masło,pasztet,

wędlina,ser,pomidor,

ogórek,herbata[1,7]

OWOC Zupa: Grochowa
II Danie: Kopytka[1,3]
Drożdżówka, szklanka mleka[1,7]
ŚRODA

21.03.2017

Płatki na mleku, pieczywo, masło,twarożek z dodatkami, ser, papryka, pomidor, herbata[7,1] Warzywo Zupa: Jarzynowa[9]

II Danie: Udo pieczone,ziemniaki, buraczki

CZWARTEK

22.03.2017

 

Bułeczka, masło,pasta jajeczna,wędlina,papryka,

ogórek,kakao[1,7]

OWOC ZUPA:  Zacierkowa na rosole[9[

II DANIE: Nuggetsy, ziemniaki,

surówka z kapusty pekińskiej

PIĄTEK

23.03.2017

Kasza manna z sokiem, pieczywo,masło,miód, twarożek na słodko,herbata[7,1[ WARZYWO ZUPA: Kalafiorowa

II DANIE: Naleśniki z dżemem, polane sosem[1,7]

substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)