JADŁOSPIS 23-27.10.2017

 

Dzień Tygodnia Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek
PONIEDZIAŁEK

23.10.2017

Naleśniki na słodko,sok WARZYWO ZUPA: Ogórkowa

II DANIE: Kotlety pożarskie,ziemniaki,surówka pekińska

 

Kisiel,ciastka
WTOREK

24.10.2017

Pieczywo,masło,pierś gotowana,pasta jajeczna,ser,papryka,ogórek,herbata OWOC Zupa: Żurek z biała kiełbasa
II Danie: Racuchy
Mini bezy,sok
ŚRODA

25.10.2017

Pieczywo,masło,dżem,nutella,płatki na mleku,herbata WARZYWO Zupa: Kalafiorowa
II Danie: Gulasz,kasza pęczak,surówka z buraków
Wafle domowe,herbata owocowa
CZWARTEK

26.10.2017

Tortilla z kurczakiem i warzywami,sok pomarańczowy OWOC ZUPA: Rosół

II DANIE: Pierś w panierce,ziemniaki,surówka wielowarzywana

Czekoladowe kulki(nietoperze),sok
PIĄTEK

27.10.2017

Bułeczka,masło,pasta z tuńczyka,serek topiony,ogórek,sałata,inka WARZYWO ZUPA: Fasolowa

II DANIE: Makaron z twarożkiem, owocami

Muffinki,sok

Substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)