Jadłospis 13-17.11.2017

 

Dzień Tygodnia Śniadanie II Śniadanie Obiad Podwieczorek
PONIEDZIAŁEK

13.11.2017

Pieczywo,masło,jajko na twardo,wędlina,ser,ogórek,
papryka,herbata owocowa
WARZYWO ZUPA: Zacierkowa

II DANIE: Bigos,ziemniaki

 

Jogurt,biszkopty
WTOREK

14.11.2017

Pieczywo,masło,kasza manna,nutella,dżem,herbata OWOC Zupa:Meksykańska
II Danie:Gulasz drobiowy,
ziemniaki,surówka szwedzka
Bułka drożdżowa,mleko
ŚRODA

15.11.2017

Bułeczka,masło,parówki,
ketchup,pierś gotowana,ser,inka,pomidor,
ogórek sałata
Warzywo Zupa:Brokułowa

II Danie: Pyzy z mięsem,surówka z kapusty kiszonej

Mini bezy,sok
CZWARTEK

16.11.2017

Naleśniki na słodko,herbata owocowa OWOC ZUPA:  Rosół

II DANIE: Pierś panierowana,
ziemniaki,surówka z kapusty pekińskiej

Batonik,sok
PIĄTEK

17.11.2017

Bułeczka,masło,pasta z tuńczyka,serek topiony,ser,ogórek,
pomidor,kakao
WARZYWO ZUPA: Grochowa

II DANIE: Racuchy

substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)