Dzień Tygodnia | Śniadanie | II Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
PONIEDZIAŁEK
13.11.2017 |
Pieczywo,masło,jajko na twardo,wędlina,ser,ogórek, papryka,herbata owocowa |
WARZYWO | ZUPA: Zacierkowa
II DANIE: Bigos,ziemniaki
|
Jogurt,biszkopty |
WTOREK
14.11.2017 |
Pieczywo,masło,kasza manna,nutella,dżem,herbata | OWOC | Zupa:Meksykańska II Danie:Gulasz drobiowy, ziemniaki,surówka szwedzka |
Bułka drożdżowa,mleko |
ŚRODA
15.11.2017 |
Bułeczka,masło,parówki, ketchup,pierś gotowana,ser,inka,pomidor, ogórek sałata |
Warzywo | Zupa:Brokułowa
II Danie: Pyzy z mięsem,surówka z kapusty kiszonej |
Mini bezy,sok |
CZWARTEK
16.11.2017 |
Naleśniki na słodko,herbata owocowa | OWOC | ZUPA: Rosół
II DANIE: Pierś panierowana, |
Batonik,sok |
PIĄTEK
17.11.2017 |
Bułeczka,masło,pasta z tuńczyka,serek topiony,ser,ogórek, pomidor,kakao |
WARZYWO | ZUPA: Grochowa
II DANIE: Racuchy |
substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)