JADŁOSPIS 25-29.09.2017
Dzień Tygodnia | Śniadanie | II Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
PONIEDZIAŁEK
25.09.2017 |
PIECZYWO MIESZANE, MASŁO,JAJKO NA TWARDO, SER,WĘDLINA,POMIDOR KAKAO
1,7 |
WARZYWO | ZUPA: SZCZAWIOWA
II DANIE: MAKARON Z OWOCAMI WODA Z CYTRYNĄ [1,7,9] |
PTYSIE,SOK
[1,7,5] |
WTOREK
26.09.2017 |
OMLET NA SŁODKO SZKLANKA MLEKA
1,7 |
OWOC | Zupa: ROSÓŁ II Danie: KURCZAK PIECZONY ZIEMNIAKI SURÓWKA Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY NAPÓJ [1,10,9] |
BUŁKA Z NUTELLĄ
[1,5,8] |
ŚRODA
27.09.2017 |
PIECZYWO MIESZANE, MASŁO SER,WĘDLINA,SAŁATKA JARZYNOWA POMIDOR HERBATA OWOCOWA 1,3,7 |
WARZYWO | Zupa: PIECZARKOWA II Danie: PYZY Z MIĘSEM SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY KOMPOT [1,3,9] |
KOLOROWE BEZY
[1,3] |
CZWARTEK
28.09.2017 |
TOSTY KETCHUP
KAWA INKA 1,7, |
OWOC | ZUPA: BARSZCZ UKRAIŃSKI
II DANIE:KOTLET SCHABOWY ZIEMNIAKI SURÓWKA COLESLAW NAPÓJ [1,6,] |
BROWNIE CIASTO CZEKOLADOWE SOK
[1.3,7] |
PIĄTEK
29.09.2017 |
PIECZYWO,WĘDLINA DŻEM,PASTA RYBNA,PŁATKI NA MLEKU
HERBATA 1,3,7 |
WARZYWO | ZUPA: KOPERKOWA Z RYŻEM
II DANIE: NALEŚNIKI Z DŻEMEM Z POLEWĄ WODA Z CYTRYNĄ [1,3,] |
OWOCE POD KRUSZONKĄ
[1,3] |
substancje powodujące alergie (Rozp. UE 1169/11): Zboża zawierające gluten (1); Skorupiaki i produkty pochodne (2); Jaja i produkty pochodne (3); Ryby i produkty pochodne (4); Orzeszki ziemne (5); Soja i produkty pochodne (6); Mleko i produkty pochodne (7); Orzechy (8); Seler i produkty pochodne (9); Gorczyca i produkty pochodne (10); Nasiona sezamu i produkty pochodne (11); Dwutlenek siarki i siarczyny (12); Łubin i produkty pochodne (13); Mięczaki i produkty pochodne (14)